iFightDepression

Benvingut/uda!

  •  iFightDepression és un programa en línia d'ús personal i autoguiat per a persones que estan patint símptomes lleus de depressió. És gratuït i està orientat a ajudar a les persones a gestionar els seus símptomes de depressió per promoure una recuperació. Aquesta eina s'utilitza amb el suport d'una guia professional (metge/-essa de família o professional de la salut mental).
  • Si se t’ha facilitat l’entrada al programa, pots iniciar sessió per tal d’accedir i treballar amb ell.  Si no has rebut un nom d’usuari i clau d’accés, esperem que entenguis que no et serà possible utilitzar el programa.
  • Si estàs experimentant símptomes depressius i estàs interessat en iFightDepression, et demanaríem que entenguis que l'únic ús possible d'aquesta aplicació és amb l'ajuda del professional de la salut. Per això, et recomanem que contactis amb el teu professional de la salut de referència per a parlar de quines opcions de tractament serien útils per a tu.
  • Si formes part del col·lectiu de professionals de la salut i t’interessa aplicar el programa dins de la teva pràctica, si us plau, envia un e-mail a ifightdepression@eaad.net per a més informació.