iFightDepression

Benvingut/uda!

  • Ha sentit cansament, manca de motivació, o estat d'ànim baix o depressiu en les darreres 2-3 setmanes? Li han diagnosticat depressió lleu o moderada? Aleshores aquest programa pot ajudar-lo a controlar els seus símptomes depressius. El seu ús és gratuït i està destinat a ajudar les persones a autogestionar els seus símptomes de depressió i promoure la seva recuperació.

  • Per utilitzar el programa necessitarà el suport i la guia d'un professional de la salut que hagi rebut formació. Per tant, li recomanem que busqui un guia: https://guides.ifightdepression.com/find

  • Excepció: les excepcions a aquest requisit s'apliquen als idiomes on no hi hagi professionals sanitaris disponibles.

  • Si vostè és una persona desplaçada d'Ucraïna i no pot localitzar un guia al seu país de residència actual, contacti amb les següents adreces de correu electrònic. Li proporcionarem accés a l'eina iFightDepression. Si actualment resideix en els països següents, posis en contacte amb:

Bulgària: spoc_s@abv.bg
Estònia: ifd@suicidology.ee
Alemània: mesur@deutsche-depressionshilfe.de
Grècia: mesur@epapsy.gr
Hongria: mesur@eaad.hu
Polònia: aliansprzeciwdepresji@aps.edu.pl
Espanya: eaad-best@cibersam.es

  • Informació important: li recomanem que, mentre utilitzi l'eina iFightDepression, rebi també tractament professional. La depressió és un trastorn de salut mental potencialment greu que requereix tractament professional per part del seu metge de família, psiquiatre o psicoterapeuta. El programa iFD no pot substituir el tractament professional, sinó que li servirà com a reforç al tractament.

  • Si vostè és professional de la salut i està interessat/da en utilitzar l'eina a la seva pràctica clínica, pot enviar un correu electrònic a ifightdepression@eaad.net per rebre més Informació.